Glasbewassing in de omgeving van Venlo: daar schakelt u Base Schoonmaakdiensten voor in. Ten minste, als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat zorgt voor duidelijke communicatie, smetteloze ruiten, ervaren en vriendelijke glazenwassers en dat allemaal voor een aantrekkelijke en eerlijke prijs. Wie wil dat nu niet?

Glasbewassing in Venlo? Base Schoonmaakdiensten!

Wij bieden altijd maatwerk. Elk pand en elke ruit is namelijk anders. Wij begrijpen dat uw ruiten het visitekaartje zijn van uw bedrijf. Deze moeten er stralend uitzien; het is de eerste indruk die klanten of samenwerkingspartners van uw bedrijf krijgen. Om altijd stralende ruiten te hebben, is het dan ook van belang om ze goed te laten onderhouden en regelmatig te laten reinigen door specialisten. De medewerkers van Base Schoonmaakdiensten hebben jarenlange ervaring, zijn vriendelijk en gemotiveerd om uw ruiten weer vlekkeloos schoon te krijgen. Voor glasbewassing in de omgeving van Venlo schakelt u dus Base Schoonmaakdiensten in.

Binnen uw budget

U wilt natuurlijk graag in zee gaan met een bedrijf dat uitstekende kwaliteit biedt. Glasbewassing van uw pand in Venlo laat u natuurlijk alleen doen door echte specialisten. Maar wat daarnaast ook belangrijk is, is uw budget. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing met een aantrekkelijke en scherpe prijs. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en bieden een oplossing die uw wensen en budget combineert met onze diensten en mogelijkheden. Wilt u deze graag bespreken of direct een afspraak maken? Dat kan. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Glasbewassing Roermond | Tapijtreiniging Sittard | Schoonmaakbedrijf Sittard | Schoonmaak Maastricht | Glazenwasser Weert