De glazenwasser van Base Schoonmaakdiensten zorgt voor uiterst schone ruiten in de omgeving van Weert. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving van Oost-Brabant en Limburg en hebben al menig kantoorpand, winkelpand en restaurant voorzien van streeploos schone ruiten. Het is belangrijk om uw ruiten goed te laten onderhouden en regelmatig te laten reinigen. Alleen dan behaalt u een stralend resultaat waar u zelf geen omkijken meer naar heeft.

Glazenwasser in de regio Weert van Base Schoonmaakdiensten

Onze glazenwasser in de omgeving van Weert zorgt altijd voor een stralend resultaat. U wilt natuurlijk bezig zijn met uw eigen werk, en uzelf geen zorgen maken over uw ramen of andere schoonmaakwerkzaamheden. Daarom schakelt u een professioneel bedrijf zoals Base Schoonmaakdiensten in. Wij bieden u namelijk altijd een oplossing op maat en u kunt bij ons altijd rekenen op een goede kwaliteit met uitstekende service.

Afspraak maken voor een kennismakingsgesprek

Iedere situatie is uniek, zo ook die van u. Heeft u interesse in de diensten van onze glazenwasser in de omgeving van Weert? Dan nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we uw wensen en budget en zorgen we voor een oplossing op maat waarin we u natuurlijk zullen voorzien van vlekkeloze ruiten en dus een stralend resultaat. Om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Glazenwasser Sittard | Vloeronderhoud Limburg | Tapijtreiniging kantoren | Schoonmaakbedrijf Maastricht | Kantoren schoonmaken Venlo