Schoonmaakbedrijf Maastricht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Maastricht dat met u mee denkt? Dat oplossingen op maat biedt en betrouwbaar is? Dan bent u op zoek naar Base Schoonmaakdiensten. Met onze duidelijke communicatie zorgen wij er altijd voor dat we onze afspraken nakomen en dat u precies weet waar u aan toe bent. Bij ons krijgt u namelijk één vaste contactpersoon waar u alles aan kunt vragen en afspraken mee kunt maken. En dat werkt wel zo prettig.

Schoonmaakbedrijf in de regio Maastricht: Base Schoonmaakdiensten

Waarom zou u kiezen voor Base Schoonmaakdiensten? Wij zijn hét schoonmaakbedrijf in de regio van Maastricht; voornamelijk werkzaam in Oost-Brabant en Limburg. U kunt ons niet alleen inschakelen voor schoonmaak van uw kantoor- of winkelpand, waarbij u altijd te maken krijgt met een vaste, vertrouwde interieurverzorger, maar ook voor andere schoonmaakdiensten. Denk bijvoorbeeld aan glasbewassing. Of het nu gaat om etalageglas of gevelglas, onze ervaren en gemotiveerde glazenwassers zorgen ervoor dat uw ruiten weer stralen.

Specialist in vloeronderhoud

Daarnaast zijn wij een schoonmaakbedrijf in de regio Maastricht dat zich ook specialiseert op het gebied van vloeronderhoud. Tapijtreiniging, tegelvloeren schrobben, het kristalliseren of polijsten van natuurstenen vloeren of het aanbrengen van een nieuwe polymeer waslaag op uw linoleumvloer; onze specialisten zorgen ervoor dat uw vloer er weer prachtig uitziet. Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Schoonmaakbedrijf Heerlen | Kantoorschoonmaak Venlo | Glazenwasser Roermond | Tapijtreiniging Weert | Tapijtreiniging Heerlen