Schoonmaak van uw kantoorpand of winkelpand in de omgeving van Sittard wilt u natuurlijk het liefst niet zelf doen. U wilt zich volledig kunnen blijven focussen op uw eigen werk. Maar als u uw schoonmaakwerk wilt uitbesteden, wilt u dat wel doen aan een professioneel en betrouwbaar bedrijf, met interieurverzorgers die u kunt vertrouwen. Neem eens contact op met Base Schoonmaakdiensten. Zij zijn ervaren schoonmaakprofessionals die altijd een oplossing op maat bieden.

Professionele schoonmaak van uw kantoor- of winkelpand in Sittard

Als u de schoonmaak van uw kantoor- of winkelpand in de omgeving van Sittard wilt uitbesteden, neem dan eens contact op met Base Schoonmaakdiensten. Eén van de grote voordelen van ons professionele schoonmaakbedrijf is dat u altijd te maken heeft met uw eigen, vaste, vertrouwde interieurverzorgers die de schoonmaak van uw pand op zich nemen. Dat werkt wel zo prettig. Daarnaast heeft u bij ons ook altijd één vaste contactpersoon waar u terecht kunt voor al uw vragen op het gebied van schoonmaak.

Ervaren en gemotiveerde interieurverzorgers

Wij kunnen een uitstekende kwaliteit van de schoonmaak van uw kantoor- of winkelpand in Sittard verzekeren doordat we alleen werken met ervaren en gemotiveerde interieurverzorgers die altijd streven naar het beste resultaat. En dat is natuurlijk waar u naar op zoek bent. Voor meer informatie of om een kennismakingsafspraak te maken, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Schoonmaak Maastricht | Glazenwasser Weert | Glasbewassing Roermond | Tapijtreiniging Sittard | Schoonmaakbedrijf Sittard