Schoonmaakbedrijf Weert

Een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Weert die altijd oplossingen op maat biedt. Dat is waar u naar op zoek bent. Daarom bent u op zoek naar Base Schoonmaakdiensten. Wij begrijpen namelijk dat elk bedrijf anders is. Elk bedrijf heeft andere behoeften op het gebied van schoonmaak en een ander budget. Of het nu gaat om kantoorschoonmaak, glasbewassing of vloeronderhoud; wij zorgen altijd voor een schoonmaakoplossing die het best bij u past.

Base Schoonmaakdiensten: schoonmaakbedrijf in de omgeving van Weert

U wilt graag alle aandacht besteden aan uw eigen werk, en niet aan het schoonmaken van uw kantoor- of winkelpand. Is tapijt of vloer wel aan een onderhoudsbeurt toe? Of kunt u niet meer goed naar buiten kijken? Allemaal redenen om Base Schoonmaakdiensten in te schakelen. Hét schoonmaakbedrijf in de omgeving van Weert. Wij zijn namelijk werkzaam in de regio Oost-Brabant en Limburg en gespecialiseerd in kantoor- en winkelschoonmaak, glasbewassing en vloeronderhoud. Waar u ons ook voor nodig heeft, u kunt bij ons altijd rekenen op een oplossing op maat, hoge kwaliteit en een persoonlijke en professionele service.

Vaste vertrouwde interieurverzorgers

Wanneer u door ons de schoonmaak in uw kantoor laat verzorgen, dan heeft u altijd te maken met vaste, vertrouwde interieurverzorgers die elke dag, elke week, of op de afgesproken frequentie uw kantoor komen schoonmaken. Dat wekt vertrouwen op en dat werkt wel zo prettig. Dit is slechts één van de voordelen van het samenwerken met ons schoonmaakbedrijf in Weert. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Schoonmaakbedrijf Sittard | Schoonmaak Maastricht | Glazenwasser Weert | Glasbewassing Roermond | Tapijtreiniging Sittard