Tapijtreiniging Venlo

Voor grondige tapijtreiniging van uw kantoor- of winkelpand in Venlo neemt u contact op met Base Schoonmaakdiensten in Roermond. Want naast dat wij gespecialiseerd zijn in kantoorschoonmaak en schoonmaak van winkelpanden, restaurants en hotels, en u ons ook in kunt schakelen voor glasbewassing, zijn we ook gespecialiseerd in vloeronderhoud. Zitten er vlekken op uw tapijt of is uw tapijt gewoonweg wel toe aan een onderhouds- en opfrisbeurt? Dan schakelt u Base Schoonmaakdiensten in.

Tapijtreiniging in de omgeving van Venlo: Base Schoonmaakdiensten

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de wijde omgeving van Venlo: denk aan Oost-Brabant en Limburg. Hier hebben we al menig kantoor- en winkelpand voorzien van een grondige schoonmaak, stralende ruiten en een stralende vloer. Of het nu gaat om tapijtreiniging of onderhoud aan natuurstenen vloeren bij u in Venlo; onze specialisten staan voor u klaar. Zij kunnen uw tapijt grondig reinigen, uw tegelvloer schrobben of uw linoleumvloer voorzien van een nieuwe polymeer waslaag. Daarnaast kunnen wij ook marmer en andere natuurstenen vloeren polijsten of kristalliseren zodat deze er weer als nieuw uitzien.

Bespreek de mogelijkheden

Als u graag door ons in Venlo uw tapijtreiniging wilt laten doen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij plannen dan een kennismakingsafspraak waarin we de mogelijkheden bespreken. Wat zijn uw wensen, en wat is uw budget? We bieden altijd een oplossing op maat; ieder bedrijf is anders! Voor meer informatie of om een afspraak te plannen kunt u bellen naar 0475772409.

smeets-autogroep-ittervoort-7542-pand-640

Premium schoonmaak.
Smeets Autogroep.

De schoonmakers van Base verzorgen al meer dan tien jaar enthousiast de totale schoonmaak voor de Mercedes Benz dealer Smeets Autogroep in Ittervoort. De imposante showroom is volledig omgeven door elegante glazengevels. Het premium merk verwacht vanzelfsprekend een hoge standaard voor de hygiene en het onderhoud.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • De dagelijkse schoonmaak.
  • Het periodiek wassen van de ramen.
  • Het leveren van sanitaire middelen.
  • Het leveren van schoonloopmatten.

Meer informatie?
Mail naar info@baseschoonmaak.nl

Schoonmaakbedrijf Roermond

Wij bedienen heel Limburg
Toggle Map

Tapijtreiniging Sittard | Schoonmaakbedrijf Sittard | Schoonmaak Maastricht | Glazenwasser Weert | Glasbewassing Roermond